Arama

27 Ağustos 2011 Cumartesi

ADAM GİBİ ADAM: AYKUT KOCAMAN

Bu güne kadar ağzından bu laf çıkmayan Fenerbahçe'li yoktur: "Sen bizim kocaman gururumuzsun."
Bunun boşuna söylenmediğini bugün bir kez daha ispatladı Aykut Hoca. Bir önceki gün alınan kulübümüzün Avrupa'dan men edilmesi kararından sonra bir söylenti yayıldı ortalığa "Aykut Hoca istifa ediyor" diye. İsterse bütün turnuvalardan men etsinler, en son amatör kümeye düşürsünler, bunların hiç biri beni Aykut Hoca'nın istifası kadar üzemezdi.


Ama bugün Aykut Hoca, formanın hakkını sonuna kadar veren iki oyuncusunu yanına alıp basın toplantısı düzenledi. Bu toplantıyı izlerken, bizzat gözleri dolan, gururdan ağlayan renkdaşlarım olduğunu ben biliyorum. Toplantının içeriği zaten her sitede var, buna girmeyeceğim, ama bazı noktalar var ki bizi gururlandırdı.

Aykut Kocaman'ın, Volkan'ın, Emre'nin böylesine dik durmaları, bu kirli oyunları oynayanlara bir mesaj olmalı.
Volkan'ın Fenerbahçe Kart alınması konusunda yaptığı çağrıdan sonra gece yarısına kadar satılan 18.500 civarı FB Kart, bu camiayı yıkabileceğini düşünenlere bir tokat olmalı.

Böyle taraftar oldukça, böyle futbolcular, böyle bir teknik direktör oldukça, her şeyden önce, böyle bir SEVDA oldukça, bu takımı yıkmaya kimsenin gücü yetmez.

Gün gelecek, küllerimizden doğacağız, hamle yapma sırası bize gelecek, o gün, bu kirli oyunları oynayanlar ağlayacak, biz güleceğiz. O gün...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder