Arama

27 Ağustos 2011 Cumartesi

TFF NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Bank Asya 1.Ligi'nde oynama talebini "yazılı bir talep" olmaması gerekçesiyle reddetti.



Yazılı talep istemelerinin en önemli nedeni, tazminat olayından yırtmak istemeleri. İki gün önce bu kulübün Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına izin vermiyorsun. He, bu konuya da açıklık getirelim. Bilip bilmeden konuşup "UEFA izin vermedi" diyenler var. Yok öyle bir dünya. UEFA sadece "eğer Fenerbahçe Şamp. Ligi'ne giderse ve daha sonra suçlu bulunursa, size ceza veririm." dedi. TFF de bunu göze alamadı ve "kendisi" Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne göndermedi. Türk futbolunun geleceğini düşünmek için!

Peki demezler mi adama, madem gelecekte Fenerbahçe'nin suçlu bulunacağından korkuyorsun, 15 Ağustos günü düşürmedin diye? Madem suçlu bulacak delillerin var, neden bugün reddediyorsun düşme talebini? Hem de olağanüstü toplantı yapıp. Düşürsene işte!

Çünkü çıkar dünyası bu.
-Eğer şimdi düşürürlerse, ileride haklı olduğumuzda tazminat vermek zorunda kalacaklar. O yüzden yazılı talep istiyorlar.
-Yazılı talep olduğu takdirde savunma hakkımızdan vazgeçtiğimizi belirtmemiz gerekecek, onlar da rahat rahat düşürecekler, başka hiç bir şeye gerek kalmayacak.
-Fenerbahçe'yi düşürmek kolay değil. Ligin kaybedeceği marka değeri, maç gelirleri, en önemlisi yayın geliri onların korkudan dudaklarını uçuklatıyor.

Sen Avrupa'ya gitme, olur ya belki suçlu bulurum seni. Ama Türkiye'de düşüremem seni, bana para kazandırıyorsun.

Fenerbahçe oyuncak değildir TFF, gün gelir, o eli lavabona sokar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder